tag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post2980779462376466538..comments2023-10-12T21:19:55.433+11:00Comments on A LIFE IN OZ: Vad är grejenCECILIAhttp://www.blogger.com/profile/09648883240522656220noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post-55234415837765918032007-05-18T03:00:00.000+10:002007-05-18T03:00:00.000+10:00glömde säga att jag vann en sån där jättestor 2kg ...glömde säga att jag vann en sån där jättestor 2kg kexchoklad på chokladhjulet... jag som aldrig vinner ngt:-))<BR/>älskar furuviksparken nu:-) trots att alla djuren gått och gömmt sig.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post-84124168500493190312007-05-18T02:57:00.000+10:002007-05-18T02:57:00.000+10:00nej tyvärr inte ännu... lovar att printa ut recept...nej tyvärr inte ännu... lovar att printa ut receptet:-) Har själv har jag aldrig köpt "lårfile".. men fått det hos kockanna flera ggr.. och om en av sveriges bästa tjejjkockar använder dem så är det nog inte helt fel.. skall ge dig hennes recept på yoghurtmarinerat kycklingspett ngn gång..mmmmm. Skvaller: var i furuviksparken idag (kristiflygare)..tror vi prickade in din gamla arbplats personaldag typ.. såg sju!! olika personer med anknytning dit..och då menar jag bara dem jag känner igen från rutan... i furuviksparken!!! eller så var det bara "känd från ..." klubben som hade möte där.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post-7589330808940868152007-05-16T22:17:00.000+10:002007-05-16T22:17:00.000+10:00Jaha, och så hade jag helt plötsligt två "slajmiga...Jaha, och så hade jag helt plötsligt två "slajmigabitarfrånkycklinglåretsomkallasfilé"-företrädare i min bekantskapskrets! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det känns inte bra...<BR/>L8-Jag gillar torrt! Tycker att det är grymt gott med torra trådiga kycklingbröst!<BR/>Fredrik-Du har rätt, som alltid när det gäller mat och vin. Men jag håller inte med;-) Har du lagat min citronpaj än?CECILIAhttps://www.blogger.com/profile/09648883240522656220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post-67831672229675155682007-05-16T16:58:00.000+10:002007-05-16T16:58:00.000+10:00Gastronomen har talat;-) Men du måste åtminstone h...Gastronomen har talat;-) Men du måste åtminstone hålla med om att det är ok att kalla kycklingfilé för filé, det har ju iaf likheter-inget fett och inga äckliga senor...CECILIAhttps://www.blogger.com/profile/09648883240522656220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post-43571420244722927872007-05-16T16:42:00.000+10:002007-05-16T16:42:00.000+10:00Beror ju på vad man skall ha det till.. om du tex ...Beror ju på vad man skall ha det till.. om du tex skall grilla så är det mycket bättre än vanlig kycklingfilé... file och file ja, inte ens vanlig sk kyckling file är ju ngn egentlig file om du jmf med nöt och fläsk... det är ju en bröstmuskel som hönsen gentligen behöver för att kunna flyga... en file skall sitta på ryggen - inte på bröstet...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5471165871241959201.post-14994277001047917492007-05-16T00:57:00.000+10:002007-05-16T00:57:00.000+10:00Nej nej nej! NU har du faktiskt fel. Kycklinglårfi...Nej nej nej! NU har du faktiskt fel. Kycklinglårfilé är grejen! Det blir inte alls lika torrt, smakar mer och går snabbare att laga. (om man jämför med hela bröst vill säga)<BR/><BR/>För övrigt har din blogg blivit en av favoriterna som jag kikar in på titt som tätt!L8https://www.blogger.com/profile/16881456581645863693noreply@blogger.com