Sunday, March 18, 2007

Weekend

Solvarm om kinderna och småfull är jag tillbaka i Perth. Vinprovning och beachbumming i Margaret River i dagarna två. Och med tanke på den höga klass på vinerna de producerar i regionen så håller the locals överraskande låg standard. Vid en öl innan middagen i fredags på en pub i downtown Margaret River (vi bestämde oss för att bli packade eftersom vi skulle sova i den hyrda kombibilen) tar det inte lång tid förrän bordssällskapet (med hockeyfrilla) tog fram en redlinepåse och började hacka och rulla en spliff. Bara sådär, helt öppet. En annan värld.

Många units senare sov vi osedvanligt gott i Casa de Mazda och vaknade med solen vid 7. Sedan följde hav, vågor, foton ja massor av bilder för jag har äntligen fått tillbaka känslan, kicken av att trycka ned avtryckaren, vin och mera vin och sedan Sienna Lodge och med underbart kritvita nymanglade lakan och fluffiga gardiner böljande i vinden somnade vi nästan ståendes efter en sådan där dag som man bara kan kalla perfekt.

Lugnet och friden som jag saknat och cravat så länge nu börjar äntligen infinna sig.

Äntligen.

3 comments:

Anonymous said...

"Många units senare sov vi osedvanligt gott i Casa de Mazda och vaknade med solen vid 7." horrdudu lindgrenskan, in swedish...vaknar man verkligen MED solen eller AV solen?
"Sedan följde hav, vågor, foton ja massor av bilder för jag har äntligen fått tillbaka känslan..." jag menar inte att vara en smart ass, men hur ofta would you say in Swedish att something followed if it was not a Thursday following a Wednesday... Hav kan inte be folllowed av waves or photos;;
Lindgrenskan, be careful or you'll be dolph_lundgrenskan


Sorry Lindgrenskan, i'm drunk but jag kan inte shut up

Anonymous said...

oooccccchhhh, jag am jealous.....

CECILIA said...

Tsssssss Jide klart du är avundsjuk, det ska du vara! Jag kan agree om att man kanske vaknar AV solen och inte MED, men resten är bara mitt sätt att skriva. Faktiskt:-( Kram!