Monday, April 16, 2007

Komplett


...skulle tidigare nämnda meny bli om jag fick läsa den här boken efter maten. Och äta smågodis. Surt och salt och segt.

Shit, jag fantiserar om mat. Jag börjar bli en sån där som fantiserar om mat. Bara att gilla läget. Mental note: fixa matstash att ha på rummet. Några idéer om mat en sån stash skulle kunna innehålla som inte är onyttig men mättande? Inte frukt, det lockar bara till sig kackerlackor och andra kryp. Måste vara förseglad mat. Snälla kom med förslag. Kanske sån där rymdmat som Fuglesang hade i rymden vore något?

(Julie tog bilden)

5 comments:

Anonymous said...

kanske sådana där nutrilettkakor? eller torkad frukt och nötter? gillar din blogg du är urbra:-)

Kazuko said...

Åh det där godiset ser såå gott ut. Snart får vi besök från Sverige, då ska det ätas sött, surt och salt!! Och ost! Jag tror den där matfixeringen är ett flyttautomlandsbeteende. Nåt slags omedvetet anpassningsätande. Jag hade samma men det har börjat lugna ned sig nu.

CECILIA said...

Åhhhh tack:-) Nu känns det mycket bättre, förklaringen är tagen: "flyttautomlandsbeteende" - I like! Jag är inte onormal, jag har ingen matfixering - det är bara ett helt ordinärt flyttautomlandsbeteende! Men jag är ändå grymt avis på dig och J som snart får trycka i er smågott. Ska nog be mamma skicka lite.

Anonymous said...

Mmmmm goa dom. Bara två veckor kvar...

DD

disa said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網