Thursday, June 21, 2007

Wish I was there

I morgon firar ni midsommar. Ni kommer kanske att äta sill och dricka snaps, ha kransar i håret och förmodligen kommer det att regna. Lyllosar. Det kommer att vara alldeles alldeles underbart. Årets längsta dag. Nästa år ska jag åka hem till Sverige och fira midsommar. Ta det som ett hot eller ett löfte, det är upp till er.


Det här ska jag göra på midsommar, vad ska du göra?

4 comments:

Kazuko said...

Eller hur, jävla lyllosar! Lite Ikeasill har vi dock så man kanske kan skrapa ihop till en liten sillunch. Annars blir det party på izakayan i goda vänners lag och fira att jag fått jobb i Stockholm! Tillbaka till framtiden.

CECILIA said...

Fan, folk i Sverige vet inte hur bra de har det... Fatta att kunna gå till butiken och kunna köpa västerbottensost, moraknäcke och saltlakrits!!! Grattis till jobbet, vad är det för jobb du fått? Jag ska käka japanskt i morgon på midsommar också, på ett karaokehak i Kings Cross som heter Ju Ju's. Trevlig midsommar!

K said...

Dalarna sweet old dalarna baby.

Kazuko said...

Tillbaka till framtiden betyder same old job... eller same same but different. Lite nyfiken på ditt nya med. Du kanske berättar på bloggen när det är läge. Åhh västerbottenost, mein gott så gott!!! Här finns bara inplastad ost av plast som smakar plast.