Monday, April 7, 2008

Grattis


Ett ar till pa nacken, men jag har knappast blivit visare. Ju aldre jag blir desto mer upptacker jag att jag inte vet. Men det jag vet helt sakert ar att min onskelista ser ut sa har:

OLW Cheez Doodles
Lakerol Salvi
Sverigemarke att satta pa min bil (standardvarianten i vitt med svart S)
Fin svartvit bild pa Stockholm som jag kan rama in och satta pa vaggen i nya lagenheten
Magnet med T-banekartan
Lovikkavantar
Raggsockar
H&M-trosor
Tandsticksask med Ernstcitat fran Designtorget
Smagodis
(javligt subtilt eller hur?)

3 comments:

Anne said...

Grattis! Mina födelsedagsdrinkar får vänta tills i morgon. Ska upp tidigt i morgon, men efter plåtningen. Debauchery.

Anonymous said...

Du får väl lägga upp en lista man kan kryssa i ... så du inte får en tretton likadana paket från designtorget i svedala...
allvarligt - annars skickar jag samlingsskivan från melodifestivalen:-/

CECILIA said...

Kära anonym,

även om jag gärna skulle vilja att det var så att jag hade 13 goda vänner i Stockholm som var och en skulle få för sig att pallra sig ned till Designtorget och köpa en tändsticksask med ernstmotiv till mig och på vägen till posten stanna till och inhandla smågodis, Läkerol och gud och hans moster, så är det nog tyvärr så att risken för att det skulle hamna 13 stycken dylika tändsticksaskar i min brevlåda är försumbar.

Möjligen har jag 13 goda vänner som befinner sig inom en 20 kilometers radie från Designtorget, men det är ett fåtal av dessa 13 som skulle ta sig tid och/eller råd att köpa mig saker från denna lista.

Men om du, kära anonym, vill ha en checklista så varsågod. Alla som tänkt skicka något från min önskelista till mig kan skriva det anonymt här i kommentarsfältet. Men som sagt, det föreligger ingen överhängande risk för att jag skulle bli sittande med dubletter av något.

Mvh,

Cecilia

Ps: Du behöver inte skicka något. Jag förväntar mig ingenting.