Monday, May 19, 2008

Murder, She Wrote

Alltså nu ska man ju inte vara sån, men man behöver ju inte vara kärnfysiker eller kriminolog heller för den delen för att lista ut vad som hänt med den här tjejen. Ingen högoddsare direkt, sista personen som såg henne var pojkvännen. Hon tog varken plånbok eller mobil med sig när hon "gick ut", och tydligen hade hon inte ens skor på sig.

Minns ni Marie Samuelsson? Sambon gick ut i Expressen dagen efter "försvinnandet" och jag ryser fortfarande av obehag när jag ser den där bilden på honom i köket med furupaneler och det falskt oroliga uttrycket i ansiktet. Kommer ihåg att jag direkt tänkte att han mördat henne. I och för sig så är jag dramatiskt lagd och har jag ett rykte om mig att vara totalt krimgalen*, men att det skulle ta dalapolisen 66 dagar att bevisa att det var sambon som tagit livet av henne är en skandal.

Vi får hoppas att jag har fel. Att Nathalie drabbats av tillfällig sinnesförvirring och vandrar omkring barfota någonstans i skogarna runt Alingsås.

*Vid ett tillfälle efter att jag hämtat ett pressmeddelande från polisen ur faxen på min dåvarande arbetsplats sträckte jag spontant upp båda armarna rakt upp i luften och jublade "MORD!" Det ska tilläggas att vi genomlidit veckor av svår nyhetstorka innan denna incident.

2 comments:

K said...

Jag är övertygad om att du har rätt. Tänkte precis samma sak när jag läste om det igår...

Cam said...

Trillade in här av en slump ... och kan tyvärr inte säga annat än att jag tror du har rätt. Har en väninna som bor i Alingås i samma område där Ns mamma tydligen bor ... och sökandet i just det området är idag intensiva med både hundpatruller & helikopter ...