Wednesday, August 20, 2008

Uppdatering



Livet flimrar forbi i 220 kilometer i timmen just nu och tur ar val det. Mindre tid att tanka pa morgonkaffet, rostbrodet, nachochipsen, godiset, vinet och alla ostar jag inte far ata. Tionde dagen pa detoxen i dag och jag har inte fuskat en enda gang. Dessutom har jag stigit upp 05.45 tre morgnar i rad och powerwalkat i 45 minuter langs med North Harbour Reserve fran Balgowlah till Manly och tillbaks. Jag ar oerhort forbluffad over mitt eget beteende, det ar inte likt mig alls. Bra mar jag ocksa, massor av energi. Gladare och piggare.

Jag har sa pass mycket overskottsenergi att jag orkat agna tankeverksamhet at makarna Schulmans separation. Eller PR-trick, jag kan inte riktigt bestamma mig. Det ar lite Peter och vargen over det hela. Nar man som Alex drivit med allt och alla under sa lang tid ar det svart att som lasare tro pa att de faktiskt har separerat. Det skulle mycket val kunna vara ett satt att fa upp lasarstatistiken pa Tusen Apor, och i sa fall ett mycket intrikat sadant. Men om det ar sant sa gor det mig lite sorgsen pa nagot satt. Ser pa Katrins blogg fran forra veckan om hur de at middag tillsammans, han kraftor och hon sallad. Det ar sa markligt att nagot bara kan ta slut.

Samma med Mats Strandberg, ena veckan ar han i Grekland med sin kille och for att nagra veckor senare beratta att det ar slut mellan dem.

Fran kraftor och greklandssemestrar till ingenting. Sorg, ensamhet och bedrovelse. Jag hatar separationer, de far mig att tappa tron pa karleken litegrann.

Vad tror ni om Schulmans? Sant eller stunt?

2 comments:

SfiumeakursD said...

Hmm, jag visste inte om det. Rent spontant tror jag det är strunt...Men nja :/

Anonymous said...

hon verkar ju vara nere i en svacka nu, men något mer från hennes sida har jag inte hört.. hmm. hon som annars är så ärlig på sin blogg borde väl åtminstonde nämna NÅGOT om det, om det är sant?

nåja. lycka till med detoxen. bra jobbat! :)