Thursday, February 5, 2009

Getting married? Not anytime soon...


Tack alla som röstade på var vi ska gifta oss. På första plats kom, lite oväntat, Thailand och norpade åt sig hela 50% av rösterna. Andraplatsen gick till min mors favorit, sockenkyrkan i den lilla byn i Dalarna där jag växte upp, och på delad tredjeplats finner vi Central Park i NYC och en strand i Australien med lika många röster vardera.


Jag kan tyvärr meddela att förhandlingarna har strandat. Båda parterna har mycket starka viljor och vägrar vika en tum. En tredje part kommer att inkallas inom kort för att hjälpa oss lösa denna, inte helt oansenliga, dispyt.


I dagsläget känns det inte helt osannolikt att det enda alternativ som ingen röstade på, att göra som mina föräldrar och vänta i 19 år innan vi gifter oss, kommer att koras som vinnare.

3 comments:

Anonymous said...

Men herregud! Det är bara att säga: "Honey det är JAG som kommer få göra allt jobb med förberedelser och planering. Det är inte mer än RÄTT att jag får bestämma vart vi ska vara. "...

Det tycker jag du är värd. Vart vill du vara då? Helst..?

Ett alternativ är ju att komma på en plats som ingen av er tänkt på. Neutral mark så att säga..?

Anonymous said...

Klart ni ska gifta er i SVERIGE, jag har ändrat min röst från Thailand! Gift er av lycka och kärlek, det är eran dag och inget att bråka om!

FJ said...

Check out H&Ms Oz guide...

http://www.hm.com/se/?fromshop=true#/aussieguide/

Vet att du saknar dem:-)