Saturday, September 19, 2009

BröllopBröllop, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Det här är Sven. Han är en före detta arbetskamrat och en av mina bästa vänner. Lite töntigt det där med epitetet "bästa", det luktar mellanstadiet och betyder egentligen inte så mycket. Jag har flera "bästa" vänner, och alla går under den kategorin av vitt skilda anledningar. Vissa för att vi känt varandra så länge och har mycket historia, andra för att de känner mig bättre än någon annan och samtliga för att de helt enkelt är fantastiska personer.

Sven går under kategori ett och tre, vi jobbade ihop under många år och har vansinnigt mycket minnen och historia ihop. Dessutom är han en mycket speciell man denne Sven. Han är en god vän med allt vad det innebär. Omtänksam, intelligent och framförallt rolig. Han var toastmaster på vårt bröllop, och i dag när han gifter sig med Emelie kan jag inte vara där. Och det SUGER elefantballe.

I dag är jag såklart oerhört lycklig för Sven som kommer att få uppleva en av de bästa dagarna i sitt liv, och väldigt ledsen för min egen skull eftersom jag inte hade möjlighet att vara där och dela den dagen med honom och Emelie.

Så jag sitter här i knarkarkvarten i Allambie Heights och darrar lite på underläppen och hatar HATAR att det är så långt och dyrt att åka till Sverige.

När jag blir stor ska jag ha en privatjet.

1 comment:

Anonymous said...

Vi ska spara pengar nu så vi kan komma och hälsa på med en "skål till pära".