Wednesday, February 10, 2010

Jo det var en grej...


Om allt går som det ska, och det hoppas vi ju såklart att det gör, så ska det komma en bebis till oss den 24 juli. Det hela är såklart otroligt spännande, skrämmade, fantastiskt, omtumlande och framförallt komplett overkligt.

Det är därför det varit lite tyst på bloggfronten de senaste månaderna, svårt när man inte kan blogga om det enda man tänker på. Eller det kan man ju, absolut inget fel i att blogga om att vara på smällen innan man vet att det verkar som att allt är ok, men jag ville inte det.

Men nu så. Nu ska här bloggas.

8 comments:

Karin said...

Helt sjukt, när jag kollade in på bloggen imorse och det inte var någon uppdatering idag heller (...) så tänkte jag - hon är säkert gravid och orkar helt enkelt inte!

Jättegrattis!! Blogga järnet nu!

Anonymous said...

Grattis grattis! Ser fram emot en hel del mama-blogging nu:))

L8 said...

Stort grattis!!!

Anonymous said...

Ja ett grattis är väl på sin plats - men så hemskt mycket mama- blogging ser jag faktiskt inte fram emot... det finns det ju redan en biljon morsor som håller på med -och jag är faktiskt mest intresserad av underbara dig. Så snälla, håll babytalket på en lagom nivå.

CECILIA said...

Tackar för gratulationerna. och du anonyma som oroar dig för att detta ska bli någon typ av preggoblogg-don't fret, så kommer det inte att bli. Du får helt enkelt scrolla förbi de gånger det blir gravidtema.

Haren said...

Vad roligt! Stort grattis.

Jonas said...

Grattis! Jag trodde att jag redan grattat, men ehh, nej (twitter?). Jallafall. Grattis som fan. Say hi to Andy.

CECILIA said...

Tack Jonas! Andy säger hej tillbaka. Föräldratips mottages tacksamt;)