Saturday, September 25, 2010

Middag


Middag, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Plus champagne.

5 comments:

Erik F said...

Bästa maten, eller hur?

Stekte upp råa räkor i olja, vitlök och persilja själv ikväll. Börjar t o m föredra tigerräkor framför smögenräkor.

Sydney Rock är ju också fantastiska. Har lurat i dem i mången många svenska gästers strupar.

CECILIA said...

Galet goda ostron och räkor i det här landet. Sydney rock oysters hade jag grymma cravings efter under graviditeten. Håller delvis med om räkorna, men ibland kan jag sakna de där små, salta ljusrosa räkorna man köper frysta hemma i Sverige. Särskilt på en tekaka med ägg och massa majonäs. *dreglar*

Anonymous said...

synd att du inte är mer aktiv på bloggen, saknar det....

Underlandet said...

Du har fått pris!

http://underlandet.wordpress.com/2010/09/28/bloggpris-hurra/

Amanda said...

Har slarvat bort din postadress, kan du maila mig den please?

amanda.hellberg@gmail.com