Thursday, October 21, 2010

Håravfall

Gud vad jag inte ser fram emot att tappa håret. För man gör ju tydligen det efter att man fött barn. Närmare bestämt cirka tre månader efter nedkomst, vilket är nu i mitt fall. Eftersom jag normalt sett har bebisbarr med några få, tunna och flygiga, hårstrån så har det varit så himla nice att få ha lite tjockare hår ett tag. Men säg den lycka som varar för evigt. Snart är jag back to normal igen, fast värre.

3 comments:

Anonymous said...

Hej! Du behöver inte alls tappa håret! Själv tappade jag rätt så mycket hår kring när första barnet var ett halvår. Men egentligen var det inte direkt som att tappa håre utan det såg ut som att jag använt ett rakblad och liksom "hackat" av underhåret. Jag fick till slut klippa mitt (långa) hår till axellängd. När nästa barn kom förväntade jag mig samma sak men ingenting hände. Mitt hår var tjock och blank, helt olikt hur det var efter första bebben. Min barnmorska bekräftade att det är väldigt individuellt, så det kanske inte händer dig.

Carina

mot håravfall said...

Som Carina sa ovan, så är det väldigt individuellt.

CECILIA said...

Yes! Det var exakt det jag ville höra, att man inte nödvändigtvis behöver tappa håret. Hoppet är det sista som överger människan...