Sunday, October 3, 2010

Jag har fått pris!

Underlandet har, obegripligt nog, tilldelat mig en Beautiful Blogger Award. Detta i samma andetag som en anonym själ lämnat följande kommentar: "Synd att du inte är mer aktiv på bloggen, saknar det..." Jag tackar och bockar för priset såklart, men lovar samtidigt bot och bättring. Det är ju inte direkt så att jag inte har något att skriva om. Den här bloggen skulle kunna vara en hel massa saker, men i nuläget är den ingenting. Varken mammablogg, utlandssvenskblogg eller livsstilsblogg. Bara blaha liksom. Vad skulle ni vilja att den här bloggen var?

Reglerna för priset säger att jag ska skriva sju intressanta saker om mig själv, samt välja ut sju andra bloggar som är värda priset och varför. Att vara nybliven mamma får mig att känna mig som den mest ointressanta personen i världshistorien, så jag ber att få återkomma på den punkten. Att välja ut sju bloggar är svårt, jag gillar så många. Jag är bloggknarkare och läser allt från Blondinbella till Bodil Malmsten och Katrin Z, men det intressanta är kanske att det i mina bokmärken endast finns två manliga bloggare.

4 comments:

Anonymous said...

Utlandssvenskblogg och livsstilsblogg. I den kan mammaämnet blandas in, men lite av varje är bäst. Tycker mammabloggar är dötrista. Men jag tycker redan att du håller det på en mycket bra nivå! Keep up the good work!

Haren said...

Säger som ovanstående, blandat är bra. Gillar nog mest så kallat vardagsbloggande.

Pi said...

Jag är splittrad. Egentligen gillar jag livsstilsbloggar, om personen skriver bra och har något vettigt att komma med vill säga. Men just vill jag bara veta allt om Liv och se en massa bilder. Våra bebisar är nästan lika gamla och det är kul att se hur hon utväxlar. Mer sånt alltså tack!

Anonymous said...

mer om arbete och utbildning i australien. har alla i australien surfat någon gång? har du?