Monday, October 11, 2010

Monday morning

Måndag morgon efter en fin helg. Barnet sover och jag dricker O'boy som kom i ett paket från morföräldrarna tidigt imorse. Igår åkte vi till favvorestaurangen i Chinatown. 18 panfried pork and chive dumplings, ett rågat fat med handgjorda wokade vegetariska nudlar och en varsin longneck. I'm a cheap date nuförtin. Den underbara ungen låg i sin vagn och såg sig förundrat omkring under hela måltiden. Sedan somnade hon.


I övrigt kan jag inte riktigt släppa detta. Någon som har lite inside? Det är en så makalöst pretentiös text att det inte kan vara något annat än ironi. Eller? Hysteriskt kul i vilket fall som helst. Jag säger som en kommentarslämnare på dn.se: "Jag ser fram emot Sara Trus artikel om när Nina och Eric tar hand om sina bottenlösa svarta hål inombords."

4 comments:

It´s all about me said...

Det är dessvärre inte ironi. Min mamma sålde sin vindsetage i just Vasastan härom veckan (hon längtade tillbaka bort från stan, till hus) och folk är som tokiga. De fick ha en extra visning. När jag berättade försäljningspriset på en fest i fredags, var det en kille som inte trodde mig. Nä, det är orimligt högt pris, jag vet, tänkte jag. ICKE! Han trodde mig inte för att PRISET VAR ORIMLIGT LÅGT. Folk är helt galna i den här stan.

Amanda said...

Kan inte uttala mig om själva fenomenet men ordvalen i texten kan vara något av det (ofrivilligt?) roligaste jag nånsin läst.

Anonymous said...

Jag tänkte också att det inte kan vara sant, men tyvärr är det nog det. I sin iver över att få till den "bästa" texten tappade hon omdömet helt, men kul är det!! Jag skrattade också (lite skamset i smyg) när jag läste om den avlivade katten, så du är inte ensam. Alltså, skulle man inte ha kommunicerat bättre om vad som skulle ske?

Carina, Luleå.

A och A said...

Hahahahahahaha (osv)! Varför i hela fridens namns skrivs överhuvudtaget en sådan artikel??? Och vilka är målgruppen?