Monday, December 6, 2010

Hit me!


Hit me!, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Vad är era bästa tips för att flyga långt med en fyramånaders?

7 comments:

Anonymous said...

Napp? Och amma, amma, amma. Hjälper inte bara mot hunger och som tröst utan även mot örontrycket.

Amanda said...

beväpna er med gott om flytande smärtstillande i små 'saches', vi blandar med lite vatten och ger i flaska

(hjälper mot oväntad tandbrytningssmärta, övertrötthet, osv osv osv - brukar även ge lite i förebyggande syfte t ex innan en spruta)

Karin said...

Har ni inte redan bokat en baby bassinet så kasta dig genast över telefonen och fixa det. BabyBjörn (el liknande) att gå omkring med om hon vägrar att ligga och sova. Napp. Nässpray alt koksaltlösning i engångsdos för att underlätta ev tryckbesvär. Välfyllda bröst - det kan bli mycket amning. En god bok om hon envisas med att sova hela tiden!

Erik F said...

Tänk på att en bokad bassinet inte alltid är en bekräftad bassinet. Ring 24 timmar innan och försök få era platser konfirmerade. Det hjälper inte alltid utan jag har t ex en kompis som inte fick bassinetplats trots allt. Han försökte byta på planet (med folk UTAN barn som hade godisplatserna) men ingen ville byta så nästa tips är att hänga på låset vid incheckningen för att se om ert hus. Först till kvarn gäller.

Turligt nog har Sydney AP blivit lite roligare att vistas på efter ombyggnaden.

Nässpray är bra som sagt.

Åker ni två så turas om att ta hand om bebben. Det kan bli ett och annat turbulenspass med den lilla i knät. Vissa flighter är värre än andra.

Att flyga med en fyramånaders är hur enkelt som helst. Det blir värre sen.

Louise said...

Oroa dig inte för mycket! Det är förvånansvärt enkelt att flyga med en 4 månaders, sover o äter ju mest. Se bara till att amma vid take-off och landning. Det blir mycket jobbigare sen när dom vill springa runt...
Vi har haft turen att få fantastiska flygresor, personalen tar oftast mycket väl hand om en när man flyger med småbarn och vi har även fått extra sittplatser varje gång. Rekommenderar Thai airways, alltid nån i personalen där som älskar barn! :)
Lycka till, kommer gå fint!
Hälsn Louise, Pottsville Beach

Haren said...

Jag flög själv(alltså utan barnets fader) till Sverige när Trollet var fyra månader och det gick hur bra som helst. Amma, lite leksaker och massa filtar.

CECILIA said...

Tusen tack för alla tips, guld värt verkligen! Har ringt och fått bassinetten bekräftad, packat baby björn, nässpray och baby panadol i handbagaget och får se till att tajma amning till take off och landning.

Nu är det bara att hålla tummarna. Fram lär vi ju i alla fall komma.