Friday, April 8, 2011

Äntligen fredag

Solen skiner skoningslöst in genom våra smutsiga fönster och lyser rätt på allt damm, hår, mattludd och allehanda smulor som täcker golvet. Helvete vilket skitigt hem vi har. Liv blir alldeles dammig där hon hasar fram på golvet. Viljan att städa finns ju, men inte orken och tiden. Mest saknas orken om jag ska vara helt ärlig. Kanske i helgen. Kanske inte.

Men det ligger champagne på kylning, jag har haft en fin vecka på jobbet, Liv har fått en tredje tand och nästan börjat krypa och vi har barnvakt ikväll om vi orkar gå ut och äta för att fira min födelsedag som var igår. Med "om vi orkar" menar jag om JAG orkar. Har jobbat morgonpass mellan 06.00 och 14.00 hela veckan vilket innebär uppstigning klockan 04:45. Jobbigt då men fantastiskt när jag kan hämta ungen på dagis klockan halv tre och ha hela eftermiddagen med henne. Det bästa av två världar.

3 comments:

Haren said...

Men det låter rätt härligt. Inte att gå upp 4.45 men att kunna jobba heltid med ett jobb du älskar och ändå hänga med Liv. Grattis i efterskott och ha en fin kväll.

Underlandet said...

Grattis i efterskott och hoppas ni får en fin kväll!

Boel said...

Grattis i efterskott! Roligt att det gar sa bra pa jobbet :)