Sunday, August 7, 2011

Livet

Herregud, jag har så mycket att säga, så mycket att skriva men stressen över allt som ska hinnas innan sverigeresan på fredag gör att jag måste bortprioritera el bloggi. Mest är jag rädd för att hon ska bli sjuk så att vi inte kan åka, eller att hon blir sjuk under resans gång så att det blir stor dramatik och så vidare. Tror att jag drabbats av barnhypokondri, är det vanligt?

Vi har bokat bassinett men denna gigant till ettåring (11,5 kg) kommer aldrig att få plats i den så vi får hoppas att hon kan nöja sig med att sova i vår famn eller att flighten inte är för full så att hon kan ligga på ett säte eller golvet. Båda flygningarna är nattflyg, vi har en 14-timmars stopover i HK, förhoppningsvis kommer det att underlätta resan för henne. Och oss.

Denna resa är så välbehövlig. Jag är intill döden trött, utmärglad, varit förkyld i cirka sex veckor. Måste få sova, äta, skratta och vila.

5 comments:

Anonymous said...

Hot mama!

Helen said...

Aaa vilken fin bild på er. Lycka till med resan brukar vara jobbigast innan man kommit iväg.

Haren said...

Hoppas att resan går bra. Och att du får äta, sova, vila, skratta och ha det allmänt gött i Sverige.

Mäh nu råkade jag ju via din Twitter få reda på vem som inte vann Masterchef (vi är månader efter här) och googlade tvångsmässigt för att ta reda på vem som vann (va?). Kanske därmed kan tvinga mig själv att sluta titta varje dag.

CECILIA said...

Förlåt... Curse of the interwebz. Jag ville att Michael skulle vinna, kändes liksom som att det skulle BETYDA så mycket mer för honom. Oh well, han får säkert apprenticeship på George´s restaurang och så är alla glada och nöjda i alla fall.

Vi ska verkligen anstränga oss för att sverigevistelsen ska bli så vilsam som möjligt, inget hattande fram och tillbaka denna gång, bara ljuna i stugan och lite Sthlm på slutet.

Bec said...

Oj vilken jatteJATTEfin bild!

Du ar sa vacker!