Thursday, March 8, 2012

Efter regn kommer solsken


Efter regn kommer solsken, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Helskotta vad det har regnat här de senaste veckorna. Men Sydney har ändå varit förskonat jämfört med andra delar av landet som är helt översvämmade och tiotusentals människor som tvingats fly från sina hem.

Annars är det jobb, Liv, mat, sova och repeat på det.

Jag funderar en hel del på om man fixar att flyga ENSAM till andra sidan jorden(läs: Sverige) med en nästan-tvååring i juni? Vad tror ni, går det eller blir det en total mardröm?

8 comments:

Anonymous said...

Det går alldeles utmärkt ska du se! Jag flög själv med en 2-åring och en 5-åring från Brisbane till Luleå, visst- det tog alldeles för lång tid men allt gick över förväntan. //Carina

Anonymous said...

Inga problem!!

Haren said...

Med Trollet är det just nu en mardröm att flyga om för så bara en timme. Men även om det blir en mardröm, så är det ju ändå en tidsbegränsad mardröm som går över och blir värt det när man kommer fram. Och för en sån lång resa orkar ju inte ens en tvååring vara galen hela vägen.

Med detta sagt ska jag dock erkänna att jag skulle flugit hem själv med Trollet i juli men har avbokat pga att jag inte vågar. Men jag är nog inte så tuff när det kommer till det här med flygandet.

A och A said...

Jag säger väl som jag brukar; yes you can! Liv verkar ju vara en cool liten dam så det går säkert bra, även om det kommer vara jobbigt emellanåt... :)

CECILIA said...

Haren- vi borde flyga tillsammans ju! Hjälpas åt liksom... Jag hade tänkt iofs att åka veckan innan midsommar och stanna 3 veckor. Think about it! Du mellanlandar i Sydney och vi tar sällsis härifrån!

Ni andra- ja, det kan gå hur som helst och egentligen vet jag ju att jag fixar det, frågan är bara om jag orkar....

Malo said...

Det är klart du orkar! Blir en upplevelse tillsammans. Jag flög Göteborg - Sydney själv med en 2,5 åring och långa stunder av resan sov han. En natts sömn + en tupplur, så då blev det inte jättemånga timmar kvar ;)

Anonymous said...

Glöm inte dvd-spelare!

Erik F said...

Klart det går bra! Min fru flög själv SYD-ARN med våra barn när de var 2 år resp. 3 mån gamla. Hon fick otrolig support från personalen på Cathay Pacific på de första benen. Det gäller att ha lite tur med personalen och vara lite lagom PITA (Pain in the ass) för att få supporten man behöver.