Saturday, May 12, 2012

They grow up so fast


They grow up so fast, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Plötsligt har hon, helt på eget initiativ, börjat STÄDA UNDAN sina böcker och leksaker innan sängdags. Världens finaste unge. Man har alltså denna lilla PERSON i huset som tar sin tomma nappflaska på morgonen, traskar in i köket och ställer den på diskbänken, slänger smutstvätt i tvättkorgen och går och kastar blöjan i soporna efter att jag har bytt på henne. Helt vanligt. Hon är inte ens två liksom. Lika bra att hon börjar jobba på Donkens drive thru asap så man kan få lite extra klirr i hushållskassan.

Samtidigt-så himla himla liten. Pallar ej att bli hungrig. Skriker och blir som tokig om middagen så bara är fem minuter sen. Rutinjunkie och mammig som tusan, pappan blir ledsen ibland pga bara jag duger when in da house.

2 comments:

Anonymous said...

Hej, jag har följt dig några år nu men du skrier synd nog allför sällan. Lycka till med allt!

Anna

Em said...

Hittade precis hit! Din blogg är ju alldeles underbar. Och gu vad jag känner igen saker du beskriver i det här inlägget, samma sak med min son som inte heller fyllt två än. Går också o slänger blöjan i soptunnan, plockar upp sina leksaker o lägger i lådan innan vi ska ut osv. Så vansinnigt sött och samtidigt läskigt hur snabbt dom växer upp!