Friday, July 27, 2012

It was the best of times, it was the worst of times

Imorgon fyller hon två år. TVÅ ÅR! Alla klyschor stämmer, they grow up so fast osv.

Jag är så oerhört stolt över denna lilla människa. En liten tjej som fortfarande inte pratar särskilt begripligt men som har en gigantisk personlighet och ett ännu större leende. Livrädd för katter, älskar popcorn och är väldigt förtjust i skor och klänningar (jag skulle lätt hamna på Lady Dahmers svarta lista pga säger att hon är fin, söt samt sätter hårspännen i det silkesmjuka babyhåret. So shoot me.)

Hon är tuff, orädd och tålig. Kastar sig utför rutschkanor och klättrar högt och lågt, får stora skrapsår och blåmärken utan att säga ett knyst.

Att få ha henne hos mig, med mig, nära mig, är en sådan ynnest att jag nästan tappar andan.

Min lilla tjej.

4 comments:

Anonymous said...

Så fint du skriver om din lilla tjej! Och du, det där med att hon inte pratar så mycket är inget att bry sig om. Våra swaussiepojkar pratade inte mycket förrän de var tre år och självklart fick man kommentarer och undrade ibland över NÄR de tänkt få ut alla ord som de uppenbarligen hade inom sig. Nu är båda i övre tonåren och har MVG i både svenska och Cambridge engelska (gymnasiet) och anser båda språken vara modersmål. Not to worry, men det kanske du inte heller gör? ; )

Hälsningar

Carina

Åsa i Randwick said...

Mycket fint skrivet! Man känner kärleken när man läser.
Min bebis är snart 17 år och det är verkligen sant det där att de växer upp så fort.

Boel I Sydney said...

Vad fint :) hoppas 2-ars dagen blir bra!

Haren said...

Grattis till din lilla tjej. Fasiken, klyscha eller ej men det går för fort.