Wednesday, September 5, 2012

Carpe-fucking-diem


Carpe-fucking-diem, originally uploaded by ALIFEINOZ.

5 tantrums på tre timmar. Vi snackar textbook, två av dem liggandes på mage på det skinande marmorgolvet på det fina varuhuset. Övriga tre på hemmaplan, thank god. Då kan man i alla fall örfila upp ungen utan att folk kollar snett. Skoja. Dock att barnaga är lagligt i Australien.

Lägg sedan till matvägran och typ hundra "no" som svar på allt så har man en mamma som är ganska less. En mamma som känner sig som en dålig sådan.

(Ps: Är jätteglad för alla kommentarer och ska svara men eftersom jag mest bloggar med mobilen är det svårt att göra.)

7 comments:

Haren said...

Ja den där "fasen" går väl inte att komma undan tyvärr. Vissa dagar alltså. Har tagit lång tid för mig att komma i närheten av kunna hantera Trollets utbrott utan att bli vansinnig och utveckla svettmustasch. Jobbig dag = värd choklad plus vin.

Anonymous said...

Kärlek och styrka till dig! Det kommer bättre dagar, jag LOVAR ❤

Pi said...

Min kille, som är lika gammal som din tjej, gick igenom den där fasen alldeles nyligen. Skitjobbigt så klart men det hela var över snabbare än jag kunde ana. Vi förstod också att han samtidigt hade kämpat med två nya tänder som vi hade missat. Stackarn.
Kämpa på... snart är det glömt.

E said...

Åh det är hatåldern men det går över (hoppas jag också innerligt). Sen kommer kiss & bajs och det är ju ganska kul om man är lagd åt det hållet. Andas och bry dig inte så mycket när hon får sina små utbrott.

CECILIA said...

Bättre dag igår tahnk God. Men det verkar som att det bara är med mig hon har dessa utbrott. Med pappan är det bara fun and games.

E said...

Så typiskt!! Men han får nog sin del också. Ibland känns det som om de riktar in sig på en i taget...

Ingela Nilsson said...

Nar borjar tantrum? Jag har en pojke pa 15 manader!!