Saturday, January 26, 2013

Tapet


Tapet, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Funderar på denna som fondvägg i Vivis rum. Tankar kring det? Förslag på andra fina barntapeter som inte har enhörningar, prinsessor eller färgglada bilar mottages med tacksamhet.

När började era barn sova i vanlig säng förresten? Vi har Liv i spjälsäng fortfarande (den är stor) pga skönt att hon inte kan kliva upp och vandra omkring vid läggnig eller under natten.

6 comments:

Pi said...

Min kille är ju lika gammal som din tjej, och han slutade med spjälorna och kom själv ur sin säng för säkert ett år sedan. Han har alltid sovit fint i sin egen säng hela natten, annars hade vi nog inte gjort så. Det är underbart att höra honom tassa in till oss när han vaknar på morgonen.

A och A said...

Våra barn delar ju rum (även m D fortfarande sover i gästrummet) och vi ville varken ha prinsessor eller bilar. Huga. Så det blev jättefina och färgglada ugglor och diverse andra fåglar från Harlequin Wallpaper. Sture började sova i egen säng när han var 2.5. Innan det kände han sig inte trygg tror jag. Vi testade, men det var ett himla rännande på nätterna. Nu fungerar det hur bra som helst. Men ibland kan kan sakna spjälsängstiden - vi visste ju alltid var han var. Ser inte riktigt fram emot att Doris också ska börja med stor säng. Kan bli världsrekord i nattrännande.

Förresten. Ferm Living gör fina tapeter också.

Anonymous said...

Noel var två år när han fick storsäng och det gick bara bra. Vi hade en grind vid trappan och han hittade in till oss i vårt sovrum om han vaknade på natten. Det går alltid bättre än man tror! I början, vid nattningen, fick vi gå och lägga honom i sängen igen när han klev ur och skulle trilskas men det gick över efter någon vecka.
Lycka till!/Ulrika

Amanda said...

Flingan är nästan 4 och ska snart få testa flytta ur sin stora spjälis. Han har aldrig klagat och det var för många andra förändringar på gång tidigare för att vi skulle vilja prova stor säng. Vi är beredda på nattaspringet från helvetet.

Vi gillar nästan alla Sandbergs tapeter, lilla G har Amelie (dock ej en barntapet):
http://www.sandbergab.se/en/products/wallpaper/sort/texture/9

Emma said...

Ferm Living har finaste barntapeterna!

M sov i spjälsäng tills han var drygt två, då tog vi bort ena sidan så att han kan gå upp själv. Det gick över all förväntan, han har nog bara sprungit upp själv vid läggning en eller två gånger! Men han brukar sova bra, ibland vaknar han på natten och vill in till oss och i ett helt år ropade han så att vi fick komma och hämta honom för att han var så van att han inte kunde gå upp själv. Nu har han kommit på att han kan det, så då tassar han in själv till oss om han vaknar (händer typ var tredje natt) = ännu skönare, för då slipper man vakna till lika mycket.

CECILIA said...

Tusen tack för alla tips! Tidsplanen är att först potträna ungen och sedan skaffa riktig säng och fin tapet. Wish me luck...