Thursday, February 13, 2014

The countdown is on

Hanna har en gissadatumnärbebisenkommertävling på sin blogg, men det är ju inte aktuellt för min del pga det planerade snittet. För mig handlar det mer om att jag önskar och hoppas att han inte kommer INNAN det planerade datumet. Främst för att jag vill undvika en paniksituation med akutsnitt, men också för att jag så har sjukt mycket grejer jag skulle vilja få gjort innan man går in i sömnbrist/amningsdimman. Har varit så vansinnigt trött pga förkylning och dålig sömn sedan jag slutade jobba att det inte är många saker som blivit strukna från attgöralistan. Aja, har i allafall kollat en himla massa bra serier, nött ordentligt på soffan och internetat in absurdum.

Men lite frustrerande är det allt när den himla "boande"-instinkten finns men orken tryter.


3 comments:

Hanna said...

Här är det tvärtom, har hunnit boa som tusan men känner mig allt annat än utvilad inför förlossningen... Läste senast igår nån text av Gudrun Abascal att det är bra att sluta jobba fyra veckor innan och att sova/vila middag varje dag inför BF. Jag snittar väl 6-7 timmar per natt och är helt slut. En dryg vecka kvar att jobba.

Hanna said...

OBS! menade inte att du kände dig utvilad alltså, mer att det är bra att du prioriterar att nöta på soffan.

CECILIA said...

Gud alltså vad jag ångrar att jag inte började boa tidigare, då hade jag kunnat soffnöta med gott samvete nu. En bra natt för mig är 6 timmar med endast en kisspaus, spelar dock ingen roll hur mycket jag sover jag är lika trött i alla fall.