Thursday, February 6, 2014

When it rains it pours


Liv har hunnit bli 3.5 år. Så här ser hon ut nu.

Inte nog med detta preggotillstånd och allt vad det innebär (ont överallt, halsbränna från hell, ledvärk, svullna fötter och händer), jag har även lyckats dra på mig en envis och mycket plågsam förkylning. Slutade jobbet förra veckan men har ej kunnat njuta av föräldraledigheten innan nyfödingens ankomst pga all sjukma.

Jag har datum för snitt den 28 februari och är galet nervös över detta. Om någon har positiva kejsarsnittsberättelser vill jag mer än gärna höra dem.

Sover uruselt, och precis som Schmarro har jag flyttat ut på soffan pga den passar en öm gravidkropp bättre än vår Ikeamadrass. Inatt drömde jag att min mage blev alldeles platt och fin efter snittet, till och med naveln såg exakt likadan ut som innan.

2 comments:

Anonymous said...

Jag var också så fruktansvärt nervös för mitt planerade snitt att jag skakade på op.bordet. Men det gick så himla bra! Så här efteråt kändes det som ingenting.. For hem efter 4 dagar och var m y c k e t piggare än gången innan när jag födde som vanligt :-) Så andas o ta det lugnt <3 Elisabet

Colombialiv said...

Jag ville absolut inte ha snitt, var livrädd för det, men det blev det i alla fall på grund av vissa komplikationer i slutet av graviditeten, men det var inte så farligt som jag trodde. Det gjorde skitont i början, varenda rörelse som involverar någon slags magmuskel (vilket är många - nysa, bajsa, skratta, osv), men det positiva är att det blir bättre fort. Varje dag är bättre än dagen innan och efter en vecka var det mesta rätt okej.

Lycka till!