Sunday, April 6, 2014

Bröllop

Ska på bröllop i maj och har redan lite klädpanik pga måste vara något som man enkelt kan amma i och som man med hjälp av Spanx kan försöka gömma post-preggokroppen i. Jag tänker denna från Dagmar. Med massor av accessoarer, höga klackar och mycket smink. Får man ha svart på bröllop? Hur är Dagmar i storleken? 
4 comments:

Haren said...

Snygg snygg snygg! Är bröllopet i Australien? Tänker att det är samma "regler" som i nz och här har folk svart på bröllop.

Anonymous said...

Mycket snygg men helsvart på bröllop? Har själv stämt av hur man "bör" göra eftersom även jag tänkte ha svart- men efter ha läst denna artikel så ändrade jag mig.http://www.dn.se/mat-dryck/etikett/undvik-helsvart-kladsel-pa-brollop/

Carina

CECILIA said...

*langar upp kreditkortet och slänger iväg en beställning innan jag hinner ångra mig*

Carina: jag vet att det låter lite knäppt men det är mycket mer avslappnat här vad gäller klädkoder etc, mottagningen är dessutom mer av typen cocktailparty än stel trerättersmiddag. Jag får se till att göra den lite mindre begravningslik med urringning och massor av smycken.

Emilia said...

Supersnygg! Jag tycker absolut att man kan ha svart! Känns som att alla är lite mer laid back när det gäller "regler" här nere i alla fall. Däremot gick jag förbi ett bröllop i helgen ute i Watsons Bay där en utav gästerna hade en lång vit klänning. Först trodde jag att det var bruden men sedan såg jag att bruden stod längre bort. Där kan vi snacka tabu i Sverige, haha! Men här kanske de inte bryr sig lika mycket? :)

Jag tycker Dagmars storlekar är normala, så ta den storleken du vanligtvis har :)