Sunday, May 20, 2007

FF

And they're off!

Pojkvännens föräldrar åkte på golfresa i dag och kommer hem fredag. När garageporten smällde igen hoppade jag runt huset i en vild glädjeyra. När den lagt sig rensade jag kylen och kastade ut allt gammalt och äckligt.

Satte på Foo Fighters på högsta volym. Sedan gick jag på toa med dörren öppen.

Efter det gick jag och handlade sådant som jag tycker om: Coca Cola, sockerärtor, potatis med tunt vitt skal, rödlök, extra krämig vaniljyoghurt, KycklingBRÖSTfiléer, browniemix, ruccolasallad, parmesanost på bit, färsk röd chili, thaibasilika, cocktailtomater, varma koppensoppa, gröna äpplen samt en rostbiff på extrapris.

Ikväll ska jag laga potatisgratäng med massor av vitlök och bara riktig grädde, stek, rödvinssky och ångade sockerärtor. Efterrätt chocolate fudge brownies med vaniljglass. Förhoppningsvis botar det min kraftiga champagnebaksmälla från gårdagens äventyr i Kings Cross.

När maten är klar ska jag lägga upp en riktig grabbportion åt mig själv. Sedan kanske jag tar av mig alla kläder och springer omkring naken i hela huset.

Just because I can.

2 comments:

Anonymous said...

spara lite åt pojkvännen också

CECILIA said...

såklart, när jag lagar mat lagar jag massor med mat, så att det räcker till att ta om två gången om man känner för det eller äta till lunch nästa dag!