Friday, August 24, 2007

The Lost Words

Jag smygbloggar fran jobbet. Darav avsaknaden av a, a och o. Det ar fredag och jag sitter har och funderar pa huruvida denna blogg ska fa leva vidare eller inte. Tiden att skriva finns inte langre pa samma satt. Dessutom letar jag fortfarande efter ord och flyt i spraket.

Jag funderar ocksa pa varfor folk chockeras och forvanas over detta. Jag menar, vad tror man? Att ett webbaserat uppslagsverk som kan andras och uppdateras av vem som helst har nagon som helst trovardighet eller tyngd? Jag har aldrig ens fattat grejen med Wikipedia. Funderar pa att ga in och skapa ett inlagg om mig sjalv dar jag beskrivs som karnfysiker, nobelprisvinnare och supermodell.

En annan sak jag funderar pa ar om uppgifterna pa Wikipedia om att H&M ska oppna i Sydney i februari 2008 stammer. For om de gor det sa kommer jag att bli mycket, mycket lycklig. Jag skulle nastan vilja ga sa langt som att kalla det en avgorande faktor for om jag ska stanna har i Oz eller inte.

Snart helg. Ryan Adams pa Enmore Theatre ikvall efter middag pa the Gourmet Viking. Restaurangnamnet ar nagot av en oxymoron men jag ser fram emot knackebrod och gravlax.

1 comment:

Anonymous said...

Å nej vad tråkigt om du slutar blogga! Kanske ett bra sätt att hålla liv i det svenska skriftspråket också...? Äh, jag fattar om du inte har tid.
Och vad är det du säger om H&M?!! Äntligen! Jag ser ljuset!