Monday, October 1, 2007

Livet i Oz i korthet

Jag är så sjukt dålig på att uppdatera den här bloggen nuförtiden att det med största säkerhet bara är de närmast sörjande som då och då tittar in här.

Och för er kan jag berätta att vi fortfarande inte köpt någon lägenhet, med andra ord bor vi fortfarande hemma hos föräldrarna vilket i och för sig varit mycket lättsamt de senaste 7 veckorna eftersom de varit utomlands. Vi har hittat flera läggor som är to die for men de har blivit för dyra. Detta är asjobbigt, vet ej hur länge jag pallar med dessa living arrangements. Ger det tre veckor till och om inget händer kommer jag att propsa på att hyra lägga tills vi hittar en att köpa.

Jag kan också berätta att en främsta anledningen till att bloggen uppdateras lågfrekvent är att mitt jobb suger musten ur mig. Förhoppningsvis blir det någon slags förändring på jobbfronten inom den närmsta framtiden.

MEN. Nu till det positiva.

SOMMAREN är här! Har tillbringat största delen av Labour Day weekend uppe i Blueys Beach (har fått sitt namn av en kossa som hette Bluey som betade på en klippavsats vid stranden och ramlade ned och dog av det svåra fallet), det har varit 30 grader varmt, strålande sol och turkosblått vatten med delfiner lekandes i vågorna.

Bring it on säger jag bara. Bring it on!

1 comment:

FJ said...

Ja ja ja, rubb it in bara...här blir det kallare och kallare, och mörkare och mörkare... dax för vantar vilken morgon som helst, och halsduken har redan kommit fram.
Men mina biljetter är bokade, visum fixat och ny resväska inköpt:-)