Thursday, May 22, 2008

Hello week off, here I come!

Bara en dag kvar pa jobbet, har jag sagt det? Helvetet ar snart slut. I morgon blir dagen som jag fantiserat om sedan den 1 augusti forra aret antligen verklighet. Det bubblar i hela kroppen av lycka.

Lydde precis Silverfiskens rad och bestallde ett nytt objektiv till min 400D. Nasta vecka ska jag promenera pa stranden, fota, ta sovmorgon varje dag, fixa i lagenheten, shoppa prylar till lagenheten, laga mat i vart nya kok som blir klart i helgen, organisera min nya garderob, sortera en lada med papper, skicka fakturor till fyran och Aftonbladet, mala dorrar och trana. Tid=lyx.

4 comments:

L8 said...

Hej!

Så du har en Canon 400 D? Jag har funderat på att köpa en, men efter att blivit lite besviken på jobbkamerans skärpa (en 350 D) och pappas 400D så undrar jag, får du riktigt bra skärpa på t ex en produktbild?

CECILIA said...

Har haft 350D också och tycker inte att skillnaden är så stor, jättenöjd med båda. Vad har du för emailadress så kanjag skicka dig lite exempel av "produktbilder" (inte för att jag egentligen tar sådana, men jag fattar vad du menar...)

L8 said...

Åh, gärna! Skicka till lotta@reddish.se

Tackeli tack tack!

disa said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情