Thursday, May 22, 2008

Hello week off, here I come!

Bara en dag kvar pa jobbet, har jag sagt det? Helvetet ar snart slut. I morgon blir dagen som jag fantiserat om sedan den 1 augusti forra aret antligen verklighet. Det bubblar i hela kroppen av lycka.

Lydde precis Silverfiskens rad och bestallde ett nytt objektiv till min 400D. Nasta vecka ska jag promenera pa stranden, fota, ta sovmorgon varje dag, fixa i lagenheten, shoppa prylar till lagenheten, laga mat i vart nya kok som blir klart i helgen, organisera min nya garderob, sortera en lada med papper, skicka fakturor till fyran och Aftonbladet, mala dorrar och trana. Tid=lyx.

3 comments:

L8 said...

Hej!

Så du har en Canon 400 D? Jag har funderat på att köpa en, men efter att blivit lite besviken på jobbkamerans skärpa (en 350 D) och pappas 400D så undrar jag, får du riktigt bra skärpa på t ex en produktbild?

CECILIA said...

Har haft 350D också och tycker inte att skillnaden är så stor, jättenöjd med båda. Vad har du för emailadress så kanjag skicka dig lite exempel av "produktbilder" (inte för att jag egentligen tar sådana, men jag fattar vad du menar...)

L8 said...

Åh, gärna! Skicka till lotta@reddish.se

Tackeli tack tack!