Saturday, June 13, 2009

Vinterlördag


Vinterlördag, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Nätterna är svinkalla i vår lägenhet som saknar centralvärme, men dagarna är soliga och behagligt varma. Jag sitter på stranden i Dee Why och väntar på att A ska surfa klart så att vi kan åka på husvisning. Solen värmer i ansiktet och jag var precis tvungen att ta av mig skinnjackan. Hellre vinter i Oz än vinter i Sverige.

Resten av helgen ska ägnas åt brasiliansk trettioårsfest och bröllopsplanering. Fast inte på samma gång. Osa-datumet går ut på måndag och det verkar inte bli så många gäster som vi hoppats på. Kvalité över kvantitet heter det visst.

Vad ska du göra i helgen?

2 comments:

Namtar said...

Harlig vinterbild fran Oz! Fest o planering later inte sa dumt det inte. Har i Melbourne blir det jaga runt pa en antenn sa vi kan se pa tv o imorgon blir det Frukost-Badminton-Stada(trakigt)-Pub(lunch/middag yay)-o sen till dagens hojdpunkt: Jag har fatt min fru att ga med pa att spela strategispel med mig Medieval II. Uj uj uj....de e stort!!!

FJ said...

Hade tänkt att ta mig en tur till Herr Judiths för att hitta ngt snyggt till "the event of 2009"!! Kanske en snygg fluga till fredagsdrinken och en ny skjorta och slips till lördagen -och ett par snygga skor.
Fast det får nog bli på måndag istället, regnet öser ner just nu, brrr..