Wednesday, June 22, 2011

My daughter's keeper

Varför är det så att det bara är jag som tycker att Liv ska vara så lite på dagis som möjligt medan pappan inte har några problem med att använda stället som praktisk förvaring av ungen?

4 comments:

Haren said...

Skuldenschmulden. Trollet ska börja på dagis heltid om en månad. Och medan jag försöker lösa bästa sättet för att pappan ska kunna lämna henne så sent som möjligt och jag hämta henne så tidigt som möjligt tycker han mest att vi ska utnyttja tiden som vi ändå betalar för. Jaha.

Jenny said...

Hej!

Jag tror det är ganska vanligt, flera av mina vänner har samma diskussioner hemma. Män har väl mer behov av egen tid. Konstigt.

Anonymous said...

Det verkar vara en rest från grottstadiet. De ska göra barnen men sedan ska de ut och jaga igen och någon annan, vem som helst, ska ta hand om barnen. Bara inte gubbarna själva. Förrän sönerna är stora nog att hjälpa till att jaga. Suck.

CECILIA said...

Haren-exakt! Value for money, wtf liksom...

Hade det varit jag som var arbetslös så hade jag nog lämnat henne på dagis kanske 4 tim per dag för att hinna söka jobb, men ej för att BYGGA HYLLOR i garaget som en viss person...