Sunday, January 1, 2012

Hej 2012


Hej 2012, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Jag har mycket höga förväntningar på dig, bara så att du vet. Jag skulle nämligen så himla gärna vilja ha fler timmar på dygnet och några extra dagar i veckan.

Skulle också sitta fint med ett par möjligheter att stanna tiden då och då.

Som till exempel när hon lindar sina alldeles lagom knubbiga armar kring min hals och lutar ett blondrufsigt huvud mot min axel. Och vägrar släppa taget.

Eller när hon bestämt tar tag i sin pappas stora hand och drar honom mot lekplatsen, tittar upp, möter hans blick och säger: Pa-pa.

Ser mycket fram emot minst två besök från Sverige i år, och (om jag får som jag vill) även en resa hem innan Liv fyller två och börjar kosta big bucks på flyget.

Jag ska skriva mer, träna mer, fota mer och rent generellt unna mig själv lite mer tid att bara vara jag. Har tappat bort mig lite på vägen tror jag bestämt.

Vore också fint att vinna en hög pengar på lotto och kunna bjuda alla jag saknar och nästan aldrig hinner träffa på en grupplyxresa till Tahiti, eller varför inte hyra en villa i Provence?

Det var det hele. Tack på förhand.

C

Ps: Vore också fint med lite mod att våga bära typ mönstrade kläder i färger, inte bara samma gamla uniform bestående av acnejeans, tishor i gråskala/sjömansrandigt och filippakavajer jämt och ständigt. Eller kanske ett infall att testa en ny frisyr?

2 comments:

Haren said...

Saknar di. Det var det hele.

pia said...

hejsan! vill bara säga att jag hoppas att du får ett fint 2012 och att dina önskningar för året uppfylls =) Jag har följt din blogg i ung 1 års tid och det är jättekul att höra hur det går för dig och din familj. Funderar själv på att flytta down under framöver och intressant se hur du har det och hur det går för dig. God fortsättning på året!

ps mest strunt på tv i oz liksom tv vartsomhelst, men sbs är undantaget & min favoritkanal! =) ds