Sunday, March 18, 2012

ÄNTLIGEN!


ÄNTLIGEN!, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Plötsligt hände det. Den äkte mannens evighetsprojekt blev färdigt i dag och nu har vi äntligen en uteplats som heter duga.

Jag har tvingat honom att lova dyrt och heligt att det inte blir några fler projekt nu, åtminstone inte inom de närmsta månaderna.

För även om det kom att kosta en tiondel av vad en snickare hade tagit, så har det varit *harkel* lite smått konstigt att vara ensamstående förälder från fredag eftermiddag till måndag morgon. Varje helg. Sedan jul. Att bara få vara med Liv hela helgen har jag ingenting emot. Det är städningen, tvätten, mathandlingen och matlagningen osv som jag tröttnat lite på om man säger så. Hade ju även varit kul att kunna gå och träna någon gång emellanåt.

Jag föreställer mig stora barbeques med massor av vänner, strålande sol som inte är för varm, champagne som flödar och kanske en och annan omgång kubb. Kommer ni?

Ps: Den där grejen i hörnet ska bli en så kallad daybed. Måste hitta någon som kan sy överdrag till dyna och fina kuddfodral. Letar även efter snygga lounge chairs, som man kan luta sig tillbaka i och eventuellt sippa en iskall GT innan maten.

Ps 2: Outsägligt stolt, goes without saying nästan. Fatta så händig! Uh-maaazing.

3 comments:

Colombialiv said...

Men galet händig! Ser ju ut att kunna bli helt fantastiska garden parties där.

Åsa E R said...

Väldigt väldigt fint!
Om han vill ha ett till projekt så bor vi i Randwick :)

Anna - Swaussie said...

Så snyggt!