Wednesday, March 21, 2012

Folk är dumma i huvudet


Folk är dumma i huvudet, originally uploaded by ALIFEINOZ.

Det verkar helt enkelt inte gå att acceptera för vissa att barn visst kan sova hela natten från tidig ålder. Nu säger jag inte att alla barn kan det, för det finns undantag av olika anledningar, men det händer hela tiden. Världen över. Små bebisar som sover hela natten i egen säng. Eller så finns det jävligt många lögnare på denna planet. Jag själv inkluderad.

Men jag är ju å andra sidan bara en oerfaren mamma med endast ett, och ganska litet, barn.

3 comments:

Pi said...

Galenskap. Den människan utgår ju, precis som du och jag, från egna erfarenheter - och hennes verkar inte positiva. Min Ture har sovit i egen säng sedan han föddes och han har sovit hela nätter sedan han var ca fyra månader. Han vill inte sova hos oss, blir bara besvärad om vi någon gång har försökt då han varit sjuk eller så. Jag är stolt över att ha ett barn som är så trygg att han helst sover i sin egen säng i sitt eget rum. Jag menar inte att det alltid är så men jag tror att man gör sig själv och barnet en otjänst om man vänjer dem att sova i föräldrarnas säng. Det kan ju aldrig vara att föredra i längden.

Erik F said...

Hehe. Jag vet vilka de är tillsammans med. Killarna som säger: "Jag har inte spelat golf på sju år. Barn du vet. Finns inte tid. Höhö." Martyrer under föräldrarskap.

Vi har två döttrar (nu 5 och 7) som alltid sovit hela natten igenom och lär man sig bara barns signaler så går det bra att parera med olika motåtgärder. Det är inte "rocket science" att ha barn.

30-nånting said...

Sist på bollen vill jag bara säga att våra två tjejer har sovit hela natten, stora från 4,5 månader och lilla från 3,5 månad. Det har gått hur bra som helst.

Vi har kört på metoden - fylla magen så mycket som det går under dagen så att så lite som möjligt behövs under natten.

Det funkar inte för alla men det funkar för oss.