Thursday, June 28, 2007

Word!

Silverfisken uppmanar alla att kolla på den australiska serien Love my way som börjar sändas på fyran i Sverige ikväll. Jag håller med. Bland de bästa dramaserier som någonsin producerats. Lova att ni kollar. Den är grym. Huvudpersonerna ser ni på bilden ovanför. Hon i mitten är mitt förstahandsval om jag skulle få för mig att ändra sexuell läggning. Jag har definitivt en girlcrush på henne. Egentligen är jag nog kär i alla fem. Lycko alla er som inte sett serien tidigare.

4 comments:

Jessica said...

Fast idag börjar andra säsongen, tror jag. Serien började sändas förra våren, om jag minns rätt... Men jag håller med! Det är en höjdarserie. Tyvärr så gick den ganska sent, så jag missade ganska många avsnitt förra omgången, så det blir väl till att ladda ner.. Men jag rekommenderar den också, varmt!

CECILIA said...

Ojsan ojsan, här kommer jag och tror att ingen i Sverige har sett Love my way när det helt enkelt är jag som inte hängt med! Ledsen för min totala ignorans...

Anonymous said...

Måste säga att jag utvecklade ett starkt hat mot den blonda tjejen som fick barn. Vilken APA! Dessutom stal hon salladsbestick.
Tönt!

Anonymous said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區