Thursday, June 28, 2007

Word!

Silverfisken uppmanar alla att kolla på den australiska serien Love my way som börjar sändas på fyran i Sverige ikväll. Jag håller med. Bland de bästa dramaserier som någonsin producerats. Lova att ni kollar. Den är grym. Huvudpersonerna ser ni på bilden ovanför. Hon i mitten är mitt förstahandsval om jag skulle få för mig att ändra sexuell läggning. Jag har definitivt en girlcrush på henne. Egentligen är jag nog kär i alla fem. Lycko alla er som inte sett serien tidigare.

3 comments:

Jessica said...

Fast idag börjar andra säsongen, tror jag. Serien började sändas förra våren, om jag minns rätt... Men jag håller med! Det är en höjdarserie. Tyvärr så gick den ganska sent, så jag missade ganska många avsnitt förra omgången, så det blir väl till att ladda ner.. Men jag rekommenderar den också, varmt!

CECILIA said...

Ojsan ojsan, här kommer jag och tror att ingen i Sverige har sett Love my way när det helt enkelt är jag som inte hängt med! Ledsen för min totala ignorans...

Anonymous said...

Måste säga att jag utvecklade ett starkt hat mot den blonda tjejen som fick barn. Vilken APA! Dessutom stal hon salladsbestick.
Tönt!