Wednesday, October 31, 2007

The moment we've all been waiting for...

(trumvirvel)

Kontraktet ar paskrivet! Vi ar nu (eller snart, vissa praktikaliteter maste tas hand om eftersom den tillhor ett dodsbo) stolta agare till en trerummare i Balgowlah!

The relief people, the relief...

Vi vander hastigt blad och kommer inom kort att borja pa nasta kapitel: Renoveringen. Lagenheten ar i originalskick fran 60-talet nar huset byggdes. En gammal tant har bott dar sedan dess fram tills att hon flyttade till hemmet for tva ar sedan. Hon dog for ett par veckor sedan, 96 ar gammal, men lagenheten har varit obebodd i tva ar eftersom hon tydligen varit overtygad om att hon en dag skulle flytta hem igen. Men sa blev det alltsa inte. I stallet ska vi renovera kok, badrum, rycka bort den superackliga heltackningsmattan och lagga tragolv (obs:ej kitschigt klickgolv), sla ut en vagg samt mala.

Som min mamma alltid brukar saga: Har man inte nog jobb sa ser man till att skaffa sig.

Jag och Andy firade igar kvall med att ata tacos. Vi kande att vi maste ova infor vart nya liv som medelsvenssons med huslan, tva bilar och plasmatv.

Det var mycket festligt kan jag meddela.

3 comments:

FJ said...

tacos är verkligen höjden av svenssonmys... minns som igår när det var nytt och spännande, hur vi satt i korridoren i ume och smaskade...med billigt rödtjut och andreas med en zingo -det var tider det:-)
du får sätta dina snygga 60-tals teakmöbler på en båt från sverige med det samma, så är de kanske framme när ni skall flytta in....de kommer passa superfint i lägenheten.

Kazuko said...

Grattis! Snart kan vi tävla i svenssonpoängssamlande. Fast två bilar..., plasmatv... vi är inte riktigt där än. Men kanske är det ännu mer svensson med tjocktv?

jennybd said...

Supersupersuper grattis!!!
Men måste du ta bort hela 60-talet???Snälla inte! Jag ÄLSKAR 60!!